Renato Fenocchio
dodać opis

Dodać opis
Selekcja win
-
Barbera d’Alba DOC ELENA 2014
czerwone
ZOBACZ WIĘCEJ +
Barbera d’Alba DOC ELENA 2014
- Producent
- Renato Fenocchio
- Region i kraj pochodzenia
- Piemont (Neive), Włochy
- Szczep
- Barbera
- Kolor i wytrawność
- czerwone, wytrawne
- Typ wina
- spokojne
- Zawartość alkoholu i pojemność
- 14%, 75cl
- Kod produktu
- RFC0114
Soczyste wino pełne dojrzałych owoców z nutami dymnymi i jedwabistą konsystencją dzięki dojrzewaniu w beczce. Dobrze zrównoważona kwasowość nadaje winu świeżości.
Sugestie kulinarne: dojrzewające sery, pieczone mięsa -
Langhe Nebbiolo DOC 2014
czerwone
ZOBACZ WIĘCEJ +
Langhe Nebbiolo DOC 2014
- Producent
- Renato Fenocchio
- Region i kraj pochodzenia
- Piemont (Neive), Włochy
- Szczep
- Nebbiolo
- Kolor i wytrawność
- czerwone, wytrawne
- Typ wina
- spokojne
- Zawartość alkoholu i pojemność
- 14%, 75cl
- Kod produktu
- RFC0214
Wino o świeżym aromacie, w którym dominują czerwone owoce z nutami kwiatowymi. W ustach bardzo subtelnie wytrawne, owocowe o miękkim zakończeniu.
Sugestie kulinarne: dziczyzna, alpejskie sery -
Barbaresco DOCG 2013
czerwone
ZOBACZ WIĘCEJ +
Barbaresco DOCG 2013
- Producent
- Renato Fenocchio
- Region i kraj pochodzenia
- Piemont (Neive), Włochy
- Szczep
- Nebbiolo
- Kolor i wytrawność
- czerwone, wytrawne
- Typ wina
- spokojne
- Zawartość alkoholu i pojemność
- 14%, 75cl
- Kod produktu
- RFC0313
Elegancki i czysty aromat o zapachu czerwonych owoców z wyraźną nutą przyprawowej pikantności. Głęboki i zrównoważony smak o zdecydowanej wytrawności zakończony miękkimi i krągłymi taninami.
Sugestie kulinarne: dziczyzna, wołowina, dojrzałe sery -
Barbaresco DOCG STRADERI
czerwone
ZOBACZ WIĘCEJ +
Barbaresco DOCG STRADERI
- Producent
- Renato Fenocchio
- Region i kraj pochodzenia
- Piemont (Neive), Włochy
- Szczep
- Nebbiolo
- Kolor i wytrawność
- czerwone, wytrawne
- Typ wina
- spokojne
- Zawartość alkoholu i pojemność
- 14%, 75cl
- Kod produktu
- RFC0411
Czysty owocowy aromat, w którym dominują dojrzałe wiśnie i czereśnie z nutami suszonych ziół. Głęboki, wytrawny smak, któremu aksamitności dodają wyraźne aczkolwiek miękkie taniny.
Sugestie kulinarne: dziczyzna, wołowina z rusztu, sosy grzybowe, dojrzałe twarde sery